REVIEWS

HOSPITALITY & RETAIL CLIENT


''From the onset of our conceptual ideas, working with Susanne on realizing our commercial retail space in the hotel has been a delightful experience. Susanne’s ability to capture your imagination and to transfer this into a vision that resonates with your goals and desires is simply fantastic.


We worked on various projects together and I realize that I am not the easiest to work with regarding my own ideas on how I want the space to look and feel. Susanne has been very patient with me and continued to provide a structure in which creativeness was consistently channelled into the process to deliver tangible results.


Our newest board room and our new gourmet shop are of a very high standard with minimal cost. Susanne’s creativeness and travel through the world has given her the ability to be detailed and offer you a broad palette of styles. Her connections in the architectural world to have 3D models made are unparalleled and offer you a full and realistic insight on how your project will actually look in stunning detail.


I highly recommend her work, you will find a very dedicated and enthusiastic professional that can help you with all your interior architecture, designs and successful on-site project management. ''Manager Paul Boetekees

Holland House Beach Hotel

Sint Maarten - THE Caribbean


PENTHOUSE KLANT I


"Toen wij ons casco penthouse wilden kopen, kregen we de tekeningen van Susanne Thijssen te zien en dat sprak ons al direct aan. Een telefoontje met Susanne trok ons over de streep, want er was direct een goede klik.


In het proces daarna was geen moeite te veel om met ons naar de juiste leveranciers te gaan en er was veel overleg om de inrichting helemaal naar onze smaak te maken. Vooral onze inloopkast en onze "kunstkast" zijn prachtige ontwerpjuweeltjes van Susanne."


Marjan & Bouke

Penthouse Den Haag

PENTHOUSE KLANT II


"We hebben heel plezierig samengewerkt met Susanne. Naast dat Susanne een prettig persoon is en ze zich goed kan inleven in de wensen van de klant, heeft ze ook een goed netwerk en veel kennis op het gebied van design. Ze heeft ons heel goed geholpen met de inrichting van een casco penthouse. Het resultaat mag er wezen en roept bij velen een ‘wauw’ reactie op en dat vinden wij ook!"


Marjolein & Arjan

Penthouse Den Haag

 HOSPITALITY KLANT


"Wij hebben Susanne gevraagd om ons restaurant te moderniseren en meer sfeer te creëren en

daarbij ook aandacht te besteden aan de akoestiek en een lichtplan. Verder was onze wens om

300 couvert (!) te behouden. Het eindresultaat heeft onze verwachtingen overtroffen!


Susanne heeft een ontwerp gemaakt waarbij ze ons restaurant door de plaatsing van prachtig maatwerkmeubilair heel subtiel heeft opgedeeld in meerdere ruimten. Ze heeft ook DOOR het toepassen van mooie stalen kozijnen een aparte ruimte voor private dining gecreëerd die we ook kunnen gebruiken voor vergaderingen. Het is heel praktisch om in te werken en tegelijkertijd heel stijlvol en warm. Door een eenvoudige bouwkundige ingreep is ook een prachtige entree met lounge gecreëerd die geheel voldoet aan onze wensen.


Susanne heeft samen met ons alle tijd genomen om leveranciers te bezoeken en stalen te bekijken

om mooie materialen in warme kleuren toe te kunnen passen en heeft ook veel oog voor het overzichtelijk en beheersbaar houden van de kosten.


Onze bar is met wat kleine en cosmetische aanpassingen een prachtige eyecatcher geworden! Ook de planning en realisatie heeft ze begeleid waardoor we enorm ontzorgd werden.


Het eindresultaat is prachtig!


We verheugen ons nog dagelijks over het sfeervolle interieur van ons restaurant en krijgen veel complimenten van onze gasten. Het contact is gedurende het gehele proces heel prettig verlopen.


We kunnen Susanne van harte aanbevelen en hopen in de toekomst

vaker samen te mogen werken bij andere projecten."


Directie/eigenaren PETRA & CEES VAN DER MADE

HOTEL RESTAURANT DE GOUDEN LEEUW

SAMENWERKENDE PARTIJ


''Susanne Thijssen van architectenbureau Thijssen Design is een partner met wie Hoogendoorn in korte tijd al veel projecten heeft gerealiseerd. Het gemak van de naadloze chemie tussen ontwerpen van Susanne, en de uiteindelijke tastbare producten, blijkt een gouden formule tussen Hoogendoorn en Thijssen Design.


Susanne heeft de capaciteit de wensen van de klant op een bijzonder creatieve manier op papier te zetten en zo een indrukwekkend en passend geheel te creëren.


In het beginstadium komen Susanne en haar klanten voor een kennismakingsgesprek naar Hoogendoorn. De betrokken partijen leren elkaar kennen en weten zo wat belangrijk is voor elke partij. Susanne licht feilloos toe hoe de ontwerpen bedoeld zijn, hoe die passen in de ruimte, op welke manier die het beste gerealiseerd kunnen worden en welke materialen daarvoor het beste geschikt zijn.


Thijssen Design is altijd op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen en materialen en weet als geen ander de vertaalslag van de wensen van de klant te om te turnen naar een ontwerp en deze neer te leggen bij ons als Interieurbouwer. Hoogendoorn maakt er op zijn beurt een productieontwerp van en laat deze controleren door Thijssen Design. Zo ontstaat er telkens een chemie tussen de klant, die altijd centraal staat, Susanne als architect en Hoogendoorn als interieurbouwer. Tot aan de realisatie en oplevering blijven de drie partijen met elkaar in contact en neemt Susanne daar een duidelijke regisserende rol in.


Susanne heeft ook de capaciteit om als projectleider te fungeren en weet dan alle onder aannemende partijen synergetisch te laten werken, waardoor een klant compleet ontzorgd wordt en er een resultaat ontstaat die de verwachting van de klant regelmatig overtreft.  


Dit alles leidt ertoe dat wij als onderaannemer heel graag met Susanne werken, omdat we precies weten wat er van ons wordt verwacht.


Daarbij weten we van Susanne dat ze met niets minder genoegen neemt dan de hoogste kwaliteit, voor ons betekent dat we continue maatwerk interieur van het hoogste niveau moeten leveren wat we ook gewend zijn in onze branche Maritiem en interieurbouw. Het is daarom dat de samenwerking tussen twee bedrijven met deze zelfde insteek ook zo succesvol is." Directeur/eigenaar Dick Hoogendoorn

Hoogendoorn Maritieme Betimmeringen & Interieurbouw

Samenwerkende partij


"Susanne is een uiterst deskundige en toegewijde architecte.


De combinatie van haar creativiteit en haar hands-on realisatie bekwaamheid, maakt voor ons als Eliens interieurprojecten de samenwerking steeds verrassend sterk. Met steeds weer een meer dan tevreden klant als eindresultaat."


directeur W. van Dijk

eliens interieurprojecten

Samenwerkende partij


"Susanne prikkelt ons met haar ideeën en ontwerpen.


Ze daagt ons steeds uit om kwalitatief het beste project voor haar te realiseren.
Natuurlijk zijn we blij en trots dat ze eerlijke design materialen zoals puur leer van

Mutsaers op vloer, wand en trap waardeert."directeur/eigenaar p. van laarhoven

mutsaers leather flooring